Здібності, творчість, обдарованість: теорія, методика, результати досліджень

Моляко, Валентин Олексійович та Музика, Олександр Леонідович та Музика, Олена Оксентівна (2006) Здібності, творчість, обдарованість: теорія, методика, результати досліджень Колективна (двоосібна). Вид-во Рута, Житомир.

[thumbnail of STO_Monographiya_KPP.pdf]
Перегляд
Текст
STO_Monographiya_KPP.pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

У книзі розглядаються проблеми розвитку здібностей та обдарованості. Використовуючи власні методики (КАРУС, ММЦС (методика моделювання ціннісної свідомості) та МВДЗ (методика вивчення динаміки здібностей) та ін.), автори розкривають особливості взаємодії вікових, соціально-психологічних і суб'єктно-ціннісних чинників у розвитку творчо обдарованої особистості. У колективній монографії представлені системи тренінгів ціннісної підтримки розвитку здібностей та результати біографічних досліджень життєвого шляху обдарованих людей.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Додаткова інформація: За підтримки Державного фонду фундаментальних досліджень МОН України
Ключові слова: здібності; творчість; обдарованість; розвиток здібностей; розвиток обдарованості; ціннісна підтримка розвитку здібностей та обдарованості
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра освітології та психолого-педагогічних наук
Користувач, що депонує: доцент Олена Оксентівна Музика
Дата внесення: 12 Серп 2016 11:05
Останні зміни: 21 Бер 2017 06:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/14847

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу