Методологічні підходи до формування здоров'язбережувального середовища загальноосвітнього навчального закладу

Волинець, Катерина Іванівна та Ващенко, Олена Миколаївна (2016) Методологічні підходи до формування здоров'язбережувального середовища загальноосвітнього навчального закладу Колективна (двоосібна). Publication Department at Drohobych Ivan Franko StatePedagogical University, Drohobych.

[thumbnail of Volunetc_MoNoGr.pdf]
Перегляд
Текст
Volunetc_MoNoGr.pdf

Download (246kB) | Перегляд

Анотація

Зміни в соціально-політичних і економічних умовах життя, що відбуваються в Україні, зумовлюють необхідність іноваційного підходу до системи навчання та виховання в галузі освіти, розробок та впровадження нових педагогічних технологій, що сприятимуть цілісному, різнобічному розвитку особистості школярів, їх самореалізації, психолого-соціальному зростанню.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: доров'язбережувальне середовище; загальноосвітній навчальний заклад;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін
Користувач, що депонує: Кафедра Дошкільної освіти
Дата внесення: 07 Жов 2016 11:47
Останні зміни: 16 Січ 2017 07:45
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15195

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу