Україна в системі змін парадигми світопорядку XX–XXI століть

Афанасьєв, Ілля Юрійович та Саган, Галина Василівна та Салата, Оксана Олексіївна та Бондарева, Олена Євгенівна та Новацкі, Альберт та Головченко, Володимир Іванович та Головко, Микола Леонтійович та Троян, Сергій Станіславович та Киридон, Алла Миколаївна та Гольцов, Андрій Геннадійович та Гулай, Василь Васильович та Матюшевска, Марія Йосипівна (2016) Україна в системі змін парадигми світопорядку XX–XXI століть Колективна (двоосібна). Нілан-ЛТД, Вінниця.

[thumbnail of I_Afanasiev_Monogr_Ukraina_v_sistemi_2016_IG.pdf]
Перегляд
Текст
I_Afanasiev_Monogr_Ukraina_v_sistemi_2016_IG.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Монографія присвячена широкому колу питань історії України та світу ХХ–ХХІ століть. У дослідженні представлено українське питання в геополітичних концепціях світопорядку ХХ століття та в умовах сучасних геополітичних і геоекономічних викликів. Предметом уваги дослідників стали питання історичної долі України в концепціях країн Європи у ХХ столітті, зміни в геополітичному становищі країн світу та їх вплив на Українську державу. У працях окремих авторів міститься аналіз розвитку української держави в умовах сучасних геополітичних і геоекономічних викликів, зокрема російські стратегеми як загроза національній безпеці України; розгортання «гібридної» війни Російської Федерації в умовах системної кризи державної організації України, а також розвиток національних особливостей у світовому цивілізаційному процесі. Монографічна праця акцентує увагу на проблемах, які поставали перед Україною протягом ХХ–ХХІ століть, світових процесах.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: History of Ukraine; Geopolitics
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: Ілля Юрійович Афанасьєв
Дата внесення: 22 Лист 2016 12:03
Останні зміни: 16 Січ 2017 07:25
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/16036

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу