Фактори ризику та захисту щодо наркотизації підлітків

Журавель, Тетяна Василівна та Короленко, Олена Владиславівна (2016) Фактори ризику та захисту щодо наркотизації підлітків In: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та перспективи розвитку науки на початку третього тисячоліття у країнах Європи та Азії», 30-31 травня 2016 року, Переяслав-Хмельницький.

[thumbnail of T_Zhuravel_O_Korolenko_FRFZN_SPSR_IL.pdf]
Перегляд
Текст
T_Zhuravel_O_Korolenko_FRFZN_SPSR_IL.pdf

Download (366kB) | Перегляд

Анотація

Явище вживання та поширення психоактивних речовин досі залишається гострою проблемою для українського суспільства. Особливо уразливою групою населення щодо вживання психоактивних речовин (ПАР) є підлітки та молодь. Метою статті є здійснення аналізу факторів ризику наркотизації підлітків та визначення факторів їх захисту від залучення до вживання ПАР.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Додаткова інформація: Журавель Т.В. Фактори ризику та захисту щодо наркотизації підлітків / Журавель Т.В., Короленко О.В. // Проблеми та перспективи розвитку науки на початку третього тисячоліття у країнах Європи та Азії : матеріали ХXVI Міжнародної наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Переяслав-Хмельницький, 30–31 травня 2016 р.). – Переяслав-Хмельницький: [б. в.], 2016. – С. 108–110.
Ключові слова: наркотики; підлітки; профілактика; фактор
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: к.пед.н. Тетяна Василівна Журавель
Дата внесення: 30 Лист 2016 12:06
Останні зміни: 30 Лист 2016 12:06
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17769

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу