З історії діяльності військово-освітніх закладів інтернованої в Польщі Армії УНР у 1921 р.: «Юнацька школа прискореного випуску для підготовки старшин військового часу в таборі Каліш»

Срібняк, Ігор Володимирович (2015) З історії діяльності військово-освітніх закладів інтернованої в Польщі Армії УНР у 1921 р.: «Юнацька школа прискореного випуску для підготовки старшин військового часу в таборі Каліш» Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія: Історичні науки. – Чернігів, 2015. – Вип.134. – № 11. (134). с. 105-108. ISSN 2518-7465

[thumbnail of I_Sribniak _VCHNPU_134_IFF.pdf]
Перегляд
Текст
I_Sribniak _VCHNPU_134_IFF.pdf

Download (438kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cg...

Анотація

У статті йдеться про специфіку функціонування та комплектування «Юнацької школи прискореного випуску для підготовки старшин військового часу в таборі Каліш», створення якої було ініційовано начальником 3-ої Залізної стрілецької дивізії Армії УНР генерал-хорунжим О.Удовиченком, наголошується на труднощах, які довелось долати керівництву Школи під час її діяльності, встановлено дійсну кількість її випускників.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: юнацька школа; старшина; табір Каліш; фахове навчання; Армія УНР
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра всесвітньої історії
Користувач, що депонує: професор Ігор Володимирович Срібняк
Дата внесення: 09 Серп 2017 11:24
Останні зміни: 16 Серп 2017 08:05
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/19934

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу