Інноваційній підхід у екологічно сталому розвитку України

Орлова, Наталія Сергіївна (2017) Інноваційній підхід у екологічно сталому розвитку України Соціально-економічні, політико-правові, соціокультурні процеси в Україні та світі : зб. тез за матер. Міжнародної наукової конференції (3 червня 2016 р., м. Київ). с. 89-93.

[thumbnail of N_Orlova_Mkonf_03_06_2016_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
N_Orlova_Mkonf_03_06_2016_FITU.pdf

Download (240kB) | Перегляд

Анотація

Спільне прагнення Європейського Союзу та України до зміцнення стосунків у рамках європейської політики сусідства робить можливими поступову економічну інтеграцію та поглиблення співпраці на основі впровадження екологічних інноваційних технологій. Дослідження засвідчило, що екологічна відповідальність підприємства набуває все більшого значення для інвестиційного іміджу компанії (регіону), країни. Особливо важливим стане розробка дієвих механізмів регулювання та державного стимулювання інноваційних розробок у природокористуванні в умовах децентралізації. Державна політика сталого розвитку надає платформу для формування нових механізмів впровадження концепції «зеленого» зростання на основі нових вимог у галузі охорони навколишнього середовища, впровадження ефективних інноваційних систем екологічного менеджменту на підприємствах, орієнтуючись на кращий світовий досвід.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: innovative technology; sustainable development; integration; partnership; “green economy”; environment;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Валерій Смуров
Дата внесення: 20 Жов 2017 08:15
Останні зміни: 13 Лист 2017 13:41
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/20412

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу