Формування соціокультурної компетенції в англійській мові майбутніх фахівців сфери медіакомунікацій у контексті їхньої професійної підготовки

Ольшанський, Дмитро Валентинович (2016) Формування соціокультурної компетенції в англійській мові майбутніх фахівців сфери медіакомунікацій у контексті їхньої професійної підготовки Формування середовища навчання англійської мови у вищих навчальних закладах. с. 23-30.

[thumbnail of D_Olshanskyi_FSNAM_2_FPMV.pdf]
Перегляд
Текст
D_Olshanskyi_FSNAM_2_FPMV.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Стаття присвячена проблемі формування англомовної соціокультурної компетенції майбутніми фахівцями сфери медіакомунікацій у процесі їх професійної підготовки. Автор представляє напрями розв'язання проблеми та надає конкретні рекомендації щодо формування соціокультурної компетенції на аудиторних заняттях з англійської мови та в процесі самостійної підготовки студентів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: соціо-культурна компетенція; спеціалісти сфери медіакомунікацій; професійна підготовка; навчальний процес з англійської мови;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра іноземних мов
Користувач, що депонує: доцент Дмитро Валентинович Ольшанський
Дата внесення: 07 Лист 2017 12:47
Останні зміни: 07 Лист 2017 12:47
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/20721

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу