Управління професійною підготовкою фахівців в освітньому середовищі університетського коледжу: теорія і практика

Братко, Марія Василівна (2017) Управління професійною підготовкою фахівців в освітньому середовищі університетського коледжу: теорія і практика Одноосібна. "Аксіома", Кам'янець-Подільський.

[thumbnail of M_Bratko_Monografiya_2017_HI.pdf]
Перегляд
Текст
M_Bratko_Monografiya_2017_HI.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Проаналізовано теорію і практику підготовки фахівців в освітньому середовищі університетського коледжу. Запропоновано систему управління професійною підготовкою фахівців в університетському коледжі на засадах середовищного підходу, модель її реалізації та критерії оцінки ефективності. Розкрито феноменальні риси освітнього середовища вищого навчального закладу як чинника підготовки фахівців. Сформульовано базові положення середовищного підходу у вищій школі. Охарактеризовано особливості професійної підготовки в коледжах та освітню місію університетських комплексів. З метою запровадження у вітчизняну практику кращого світового досвіду, зроблено огляд зарубіжного досвіду забезпечення підготовки фахівців в коледжах на прикладі коледжів в США Рекомендується науковим та науково-педагогічним працівникам, управлінцям освіти, докторантам, студентам, усім тим, хто прагне зробити свій внесок у модернізацію освіти. Видано в авторській редакції.

Тип елементу : Монографія (Одноосібна)
Ключові слова: управління; управління освітою; професійна підготовка; університетський коледж; освітнє середовище; освітнє середовище університетського коледжу; управління освітнім середовищем університетського коледжу;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: професор Марія Василівна Братко
Дата внесення: 27 Лист 2017 07:03
Останні зміни: 20 Лист 2018 08:31
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/21296

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу