Актуальні проблеми розвитку сучасної освіти в Україні

Овсянкіна, Людмила Анатоліївна (2017) Актуальні проблеми розвитку сучасної освіти в Україні Дні науки філософського факультету -2017 (10). с. 85-86.

[thumbnail of L_Ovsiankina_DNFF_10_IS.pdf]
Перегляд
Текст
L_Ovsiankina_DNFF_10_IS.pdf

Download (408kB) | Перегляд

Анотація

Розглядається специфіка національної системи освіти, що являє собою складне багатогранне цілісне явище, яке складається з рівнозначних за своїм значенням підсистем. Акцентується увага на тому, що фундаментом сучасного навчально-виховного процесу має стати організація такого гуманного педагогічного спілкування, що стимулює розвиток критичного мислення студентів, сприяє побудові толерантних взаємовідносин, вихованню установок на самоосвіту та самовиховання, формує творче ставлення до діяльності та майбутньої професії. Доведено, що у змісті освіти пріоритетну роль покликані відіграти світоглядні проблеми, методологія пізнавальної діяльності, структури творчої розумової діяльності та емоційне ставлення, спрямоване на проектовану систему цінностей.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: національна система освіти; якість освіти; критичне мислення; система цінностей
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра філософії та релігієзнавства
Користувач, що депонує: Людмила Анатоліївна Овсянкіна
Дата внесення: 29 Лист 2017 10:48
Останні зміни: 29 Лист 2017 10:48
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/21463

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу