Педагогічні технології в сучасних наукових дослідженнях: досвід та інновації

Прошкін, Володимир Вадимович (2017) Педагогічні технології в сучасних наукових дослідженнях: досвід та інновації Колективна (три і більше авторів). Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», Старобільськ.

[thumbnail of V.Proshkin_MON_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
V.Proshkin_MON_FITU.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У розділі подано педагогічну технологію реалізації навчання, заснованого на дослідженнях. Виділено її етапи: адаптаційний, мобільно-дослідницький та науково-дослідницький. У межах кожного етапу представлено найбільш значущі складники діяльності викладачів і студентів. Указано найважливішу вимогу до їх реалізації – зміст університетської підготовки майбутніх учителів забезпечується через таку організацією системи наукової роботи, за якої кожного студента залучають до наскрізного дослідження, що сприяє вибору єдиного напряму дослідження на всіх курсах навчання. Установлено, що найважливіше завдання дослідження полягає також у формуванні стійкої мотивації в студентів до дослідницької діяльності, довіри до науки, а також розкритті її позитивного іміджу в роботі сучасного педагога.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: педагогічна технологія; навчання; засноване на дослідженнях; науково-дослідна робота; професійна підготовка; майбутній учитель.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра комп'ютерних наук і математики
Користувач, що депонує: Володимир Вадимович Прошкін
Дата внесення: 20 Груд 2017 12:45
Останні зміни: 27 Лист 2018 08:26
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22156

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу