Сучасне китайське суспільство - нові перспективи: Нове дослідження вченими Китаю та України (2017)

Семеніст, Іван Васильович та Резаненко, Володимир Федорович (2017) Сучасне китайське суспільство - нові перспективи: Нове дослідження вченими Китаю та України (2017) Колективна (двоосібна). Social Sciences Academic Press (China), Китайська Народна Республіка.

[thumbnail of I_Semenist_V_Rezanenko_CASS.pdf]
Перегляд
Текст
I_Semenist_V_Rezanenko_CASS.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Сучасне китайське суспільство - нові перспективи. Нове дослідження вченими Китаю та України (2017) - це колективна монографія заснована на оригінальних доповідях, що стосуються основних теоретичних та практичних питань економічної, соціальної, політичної та культурної сфер Китаю. Монографія грунтується на доповідях китайських та українських вчених, проголошених ними в Китайській академії суспільних наук. Вона пропонує аналіз та наукові прогнози розвитку соціально-економічного розвитку Китаю, та відображає динамічні тенденції розвитку китайського суспільства в реальному та всебічному напрямку. Ця колективна монографія представлена китайськими та українськими фахівцями, науковцями та владою, які протягом багатьох років займаються вивченням соціально-економічного розвитку китайського суспільства.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: Китай; Сучасне китайське суспільство; соціо-економічний розвиток Китаю
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра східних мов і перекладу
Користувач, що депонує: декан Іван Васильович Семеніст
Дата внесення: 03 Січ 2018 11:15
Останні зміни: 03 Січ 2018 11:15
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22889

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу