Інструменти соціальних сервісів у процесі колаборативного навчання майбутніх вчителів початкової школи

Кучаковська, Галина Андріївна (2018) Інструменти соціальних сервісів у процесі колаборативного навчання майбутніх вчителів початкової школи Освітологічний дискурс: електронне наукове фахове видання (3-4). с. 234-245. ISSN 2312-5829

[thumbnail of H_Kuchakovska_OD_3-4(22-23)_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
H_Kuchakovska_OD_3-4(22-23)_FITU.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

В статті розкривається суть використання інструментів соціальних сервісів при колаборативному навчанні майбутніх вчителів початкової школи; коротко описані можливості використання інструментів соціальних сервісів під час організації колаборативного заняття. Предметом дослідження виступають інструменти соціальних сервісів у процесі колаборативного навчання майбутніх вчителів початкової школи. Об’єктом дослідження є процес навчання майбутніх вчителів початкової школи. При роботі над статтею використані наступні методи: аналіз науково-педагогічної і методичної літератури щодо проблематики статті; порівняння, вивчення та узагальнення педагогічного досвіду щодо покращення процесу навчання у системі професійної підготовки. За результатами дослідження встановлено, що впровадження в освітній процес нових методів та прийомів, в особливості колаборативного навчання з використанням інструментів соціальних сервісів, підвищить мотивацію до навчання у майбутніх вчителів початкової школи, стимулюватиме самостійність та відповідальність у умовах вирішення певних завдань в групі, розвиватиме навички роботи в команді, відповідальність, прогностичність мислення та творчий підхід до вирішення завдань.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інформаційне суспільство; колаборативне навчання; майбутні вчителі початкової школи; навички ХХІ століття; соціальні сервіси; цифрова компетентність.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра комп'ютерних наук і математики
Користувач, що депонує: ст.викл. Галина Андріївна Кучаковська
Дата внесення: 12 Вер 2018 06:48
Останні зміни: 12 Вер 2018 06:48
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24220

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу