Патологічна фізіологія

Тимчик, Олеся Володимирівна та Мойсак, Олександр Данилович (2018) Патологічна фізіологія Університетське видавництво "Пульсари", Київ, Спаська, 9_2, Київ.

[thumbnail of OO_tymchyk_O_Moisak_PF_2_KFRB_FZFVS.pdf]
Перегляд
Текст
OO_tymchyk_O_Moisak_PF_2_KFRB_FZFVS.pdf

Download (378kB) | Перегляд

Анотація

Навчальний посібник призначений для самостійної аудиторної та позааудиторної підготовки студентів вищих навчальних закладів до практичних занять з патологічної фізіології. Навчальний посібник допоможе студентам ще до практичних занять навчитись використовувати набуті теоретичні знання для вирішення практичних питань, пов’язаних з своєчасним прийняттям правильного рішення у тій чи іншій ситуації, пов’язаній зі здоров'ям. У посібнику викладено інформацію з основних тем курсу загальної патологічної фізіології згідно з програмою. Розглянуто питання етіології та патогенезу основних захворювань людини. Наприкінці подано базисні поняття та визначення. Для студентів вищих навчальних закладів та факультетів.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: альтерація; дистрофія; с нозологія; с етіологія; патогенез
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
Користувач, що депонує: Олеся Володимирівна Тимчик
Дата внесення: 21 Лист 2018 09:50
Останні зміни: 21 Лист 2018 09:50
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24814

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу