Ранкова гімнастика від А до Я

Бєлєнька, Ганна Володимирівна та Гаращенко, Лариса Василівна (2018) Ранкова гімнастика від А до Я Вихователь-методист дошкільного закладу (2). с. 41-50.

[thumbnail of H_Bielienka_L_Harashchenko.pdf]
Перегляд
Текст
H_Bielienka_L_Harashchenko.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Кожного ранку в дошкільному закладі звуки музики скликають дітей на ранкову гімнастику. На подвір'ї, у груповій кімнаті чи в актовій залі діти залюбки крокують, бігають, виконують фізичні вправи. Існує думка, що основне завдання ранкової гімнастики — пробудити організм від сну. Проте проводять її в дитячому садку перед сніданком, а на цей час організм дитини мав би вже прокинутися. У чому сенс ранкової гімнастики в дошкільному закладі і які особливості її проведення?

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: ранкова гімнастика; шикування; комплекс вправ; фізкультурно-оздоровчий захід; структура ранкової гімнастики
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Кафедра Дошкільної освіти
Дата внесення: 27 Лист 2018 13:55
Останні зміни: 27 Лист 2018 13:55
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24883

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу