Дисертація - Соціально-педагогічна підтримка батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільних навчальних закладах

Чечко, Тетяна Миколаївна (2018) Дисертація - Соціально-педагогічна підтримка батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільних навчальних закладах Кандидат thesis, Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of Чечко_дис.pdf]
Перегляд
Текст
Чечко_дис.pdf

Download (9MB) | Перегляд

Анотація

Дисертаційне дослідження присвячено проблемі соціально-педагогічної підтримки батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільних навчальних закладах. Узагальнено вітчизняні та зарубіжні практики соціально-педагогічної підтримки батьків у контексті проблеми дослідження. Вперше визначені поняття «соціально-педагогічна підтримка батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільному навчальному закладі», «розвиток виховного потенціалу батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільному навчальному закладі»; обґрунтовано змістову структуру соціально-педагогічної підтримки таких батьків в дошкільних навчальних закладах; розроблено критерії, показники та рівні розвитку виховного потенціалу батьків. Доведено дієвість змістово-методичного забезпечення соціально-педагогічної підтримки батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільних навчальних закладах.

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (Кандидат)
Ключові слова: діти з особливостями психофізичного розвитку, дошкільний навчальний заклад, соціально-педагогічна підтримка, соціально-педагогічна підтримка батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільному навчальному закладі, оцінка потреб, розвиток виховного потенціалу батьків.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Дисертації
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НМЦ > НМЦ досліджень, наукових проектів та програм
Користувач, що депонує: Ганна Сало
Дата внесення: 30 Лист 2018 16:50
Останні зміни: 30 Лист 2018 16:50
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24975

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу