Компетенції викладачів вищої школи в добу змін: діагностика та аналітика (за результатами дослідження в Київському університеті імені Бориса Грінченка)

Прошкін, Володимир Вадимович та Хоружа, Людмила Леонідівна та Братко, Марія Василівна та Мельниченко, Ольга Володимирівна та Котенко, Ольга Володимирівна (2018) Компетенції викладачів вищої школи в добу змін: діагностика та аналітика (за результатами дослідження в Київському університеті імені Бориса Грінченка) Колективна (три і більше авторів). Київський ун-т імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of V.Proshkin_KVVSDZ_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
V.Proshkin_KVVSDZ_FITU.pdf

Download (4MB) | Перегляд

Анотація

У аналітичному звіті наведено діагностичні та аналітичні результати дослідження, що стосується оцінювання компетенцій науково-педагогічних працівників Київського університету імені Бориса Грінченка в рамках виконання проекту № 21720008 «Компетенції викладачів вищої школи в добу змін», що виконується за сприяння Міжнародного Вишеградського фонду та Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів. Видання призначене для науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників, які цікавляться теоретико-методологічними та практичними питаннями вдосконалення професійної діяльності викладачів, модернізації та забезпечення якості вищої освіти в умовах її реформування.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: компетенція; викладач; вища школа
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра комп'ютерних наук і математики
Користувач, що депонує: Володимир Вадимович Прошкін
Дата внесення: 13 Груд 2018 08:18
Останні зміни: 13 Груд 2018 08:18
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25384

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу