Особливості реалізації угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою

Братко, Ірина Василівна (2018) Особливості реалізації угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою Колективна (три і більше авторів). Вежа-Друк, Україна - Канада: сучасні наукові студії : кол. моногр. Луцк.

[thumbnail of I_Bratko_MONOG_CANADA.pdf]
Перегляд
Текст
I_Bratko_MONOG_CANADA.pdf

Download (627kB) | Перегляд

Анотація

У міжнародній колективній монографії вміщено найновіші українсько-канадські суспільно-політичні, історичні, філологічні, культурно-просвітні та педагогічні дослідження в галузі сучасного канадознавства.Видання складається з трьох книг: перші дві українською мовою, третя-англійською. Подібне видання виходить в Україні вперше. Для науковців, аспірантів і докторантів, студентів, магістрів та викладачів факультетів міжнародних відносин, іноземної філології й журналістики, економіки та управління, педагогічної освіти й соціальної роботи, для осередків канадознавства в Україні, українських студій у Канаді, а також усіх, хто цікавиться дослідженнями українсько-канадської співпраці в різних сферах.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: дослідження в галузі сучасної канадської історії; українсько-канадські соціально-політичні відносини; канадські студії.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра міжнародних відносин та міжнародного права
Користувач, що депонує: Доцент Ірина Василівна Братко
Дата внесення: 20 Груд 2018 07:37
Останні зміни: 20 Груд 2018 07:37
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25619

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу