Компаративний аналіз системи підготовки фахівців освітньої сфери в умовах університетської освіти України та Іспанії

Мельниченко, Ольга Володимирівна (2018) Компаративний аналіз системи підготовки фахівців освітньої сфери в умовах університетської освіти України та Іспанії Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" (16). ISSN 2520-2065 (Online)

[thumbnail of O_Melnychenko_MNSH_I_2018.pdf]
Перегляд
Текст
O_Melnychenko_MNSH_I_2018.pdf

Download (704kB) | Перегляд

Анотація

У статті проведено компаративний аналіз системи підготовки фахівців освітньої сфери в умовах університетської освіти України та Іспанії. Епоха інформаційного суспільства, в якій ми живемо, потребує вдосконалення освітньої системи підготовки фахівців в умовах університетської освіти, що залежить від організації освітнього процесу й використовуваних в ньому технологій навчання. У свою чергу це викликає необхідність у формуванні нових вимог до фахівців, застосовуючи особистісно орієнтований та діяльнісний підходи до навчання, а також формування професійної компетентності майбутніх фахівців, що передбачає оволодіння теоретичними знаннями, набуття практичних умінь і навичок, формування особистісних якостей та професійних здібностей, спрямованих на успішну реалізацію професійної діяльності.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: освітня сфера; університетська освіта; якість освіти; модель навчання; тенденції розвитку освіти
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Людмила Леонідівна Хоружа
Дата внесення: 03 Січ 2019 09:03
Останні зміни: 03 Січ 2019 09:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26145

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу