Викладання фахових дисциплін англійською мовою в українському ВНЗ: освітній експеримент чи вимога сьогодення (на прикладі дисциплін кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка)

Вернигора, Світлана Миколаївна (2016) Викладання фахових дисциплін англійською мовою в українському ВНЗ: освітній експеримент чи вимога сьогодення (на прикладі дисциплін кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка) Інтегровані комунікації = Integrated communications. с. 18-22. ISSN 2524-2644

[thumbnail of S_Vernyhora_IC_1_16_KBGU.pdf]
Перегляд
Текст
S_Vernyhora_IC_1_16_KBGU.pdf

Download (192kB) | Перегляд

Анотація

Публікація присвячена досвіду викладання англійською мовою профільних дисциплін «Копірайтинг у рекламі», «Копірайтинг у PR», «Соціальна реклама», «Теорія масової інформації», «Комунікаційні стратегії» кафедри реклами і зв’язків з громадськістю Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка. Представлені мета, результати та перспективи розвитку такого напряму навчання студентів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вища освіта; реклама і зв’язки з громадськістю; викладання дисциплін англійською мовою
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: доцент Лана Миколаївна Вернигора
Дата внесення: 04 Січ 2019 09:44
Останні зміни: 04 Січ 2019 09:44
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26229

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу