Український університет у добу експонентного розвитку

Огнев’юк, Віктор Олександрович (2018) Український університет у добу експонентного розвитку Освітологічний дискурс: електронне наукове фахове видання (1-2). с. 1-25. ISSN 2312-5829

[thumbnail of V_Ognevjuk_OD_1_2_2018_IFF.pdf]
Перегляд
Текст
V_Ognevjuk_OD_1_2_2018_IFF.pdf

Download (791kB) | Перегляд

Анотація

У статті аналізується вплив експонентного розвитку на трансформацію сучасного українського університету. Виокремлюються найбільш вагомі і взаємозумовлені фактори впливу, що спонукають до творення нових моделей буття сучасного університету. Подається системний аналіз найбільш гострих проблем притаманних українським університетам в контексті філософії експонентного розвитку, що вимагає від університету невпинного прагнення досконалості та максимальної включеності в інноваційно-технологічні та соціально-економічні процеси.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вища освіта; інформація, експонентний розвиток; кібернетичні загрози; новотворена реальність; майбутнє; освіта; професії; самовизначена еволюція; технології; трансформації; університет; цінності; штучний інтелект.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра філософії та релігієзнавства
Користувач, що депонує: Валерій Смуров
Дата внесення: 04 Січ 2019 13:21
Останні зміни: 04 Січ 2019 13:21
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26280

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу