Навчання інтегрованих навичок: шлях до реального спілкування

Жарікова, Людмила Миколаївна (2018) Навчання інтегрованих навичок: шлях до реального спілкування Іноземні мови в школах України (5). с. 2-5.

[thumbnail of L_Zharikova_IMVSHU_5_IPPO.pdf]
Перегляд
Текст
L_Zharikova_IMVSHU_5_IPPO.pdf

Download (9MB) | Перегляд

Анотація

Відповідно до Концепції нової української школи, спілкування іноземною мовою є однією з ключових компетентностей для навчання впродовж життя. Таким чином, основна мета викладання англійської мови полягає в тому, щоб дати студентам можливість бути успішними в реальному спілкуванні. Стаття висвітлює техніки інтегрованого навчання, що дозволяють учням вільно, ефективно та максимально точно використовувати англійську мову в реалістичному спілкуванні, що є не тільки головною метою викладання англійської мови, але й головним завданням студентів, що вивчають англійську.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інтегровані навички; комунікативний підхід; реальне спілкування
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра мовно-літературної освіти
Користувач, що депонує: Віталій Олегович Бонар
Дата внесення: 12 Лют 2019 11:04
Останні зміни: 12 Лют 2019 11:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26400

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу