Комунікативний потенціал дошкільників з порушеннями зору та інтелекту

Бабич, Наталія Миколаїівна (2019) Комунікативний потенціал дошкільників з порушеннями зору та інтелекту Одноосібна. LAP LAMBERT Academic Publishing, LAMBERT Academic Publishing.

[thumbnail of N_Babych_KPDPZI_KSPKIO_2.pdf]
Перегляд
Текст
N_Babych_KPDPZI_KSPKIO_2.pdf

Download (3MB) | Перегляд

Анотація

У монографії відображено результати вивчення проблеми формування комунікативних навичок у старших дошкільників з порушеннями зору та інтелекту. Запропоновано необхідність розглядати комунікативні навички в теоретичному конструкті "комунікативні навички в структурі комунікативного потенціалу". Визначена двокомпонентна структура комунікативного потенціалу особистості та алгоритм його реалізації. Обгрунтовано та розроблено педагогічну технологію формування комунікативного потенціалу особливості дошкільника з порушеннями зору та інтелекту. Поліфункціональність, варіативність та мобільність педагогічних технологій забезпечує можливість використання використання її окремих модулів (блоків) як автономних мініпрограм з формування окремих компонентів комунікативного потенціалу особистості дошкільників різних нозологій. Розроблений зміст та засоби формування комунікативних навичок можуть бути використані корекційними педагогами, вчителями-логопедами, психологами та вихователями дошкільних навчальних закладів з різною формою навчання.

Тип елементу : Монографія (Одноосібна)
Ключові слова: комунікативні навички; комунікативна компетентність; комунікативний потенціал особистості; педагогічна технологія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти
Користувач, що депонує: Наталія Миколаївна Бабич
Дата внесення: 29 Бер 2019 07:46
Останні зміни: 29 Бер 2019 07:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26932

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу