Здійснення офіційного перекладу міжнародних договорів українською мовою (на матеріалі Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом)

Кузьменк, Ксенія Володимирівна та Козачук, Андрій Михайлович (2019) Здійснення офіційного перекладу міжнародних договорів українською мовою (на матеріалі Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом) Матеріали Міжвузівської науково-практичної конференції «Сучасна філологія: теорія та практика». с. 157-161.

[thumbnail of K_Kuzmenko_A_Kozachuk_SFTTP_IF.pdf]
Перегляд
Текст
K_Kuzmenko_A_Kozachuk_SFTTP_IF.pdf

Download (3MB) | Перегляд

Анотація

Стаття присвячена проблемі перекладу міжнародних угод у контексті розмежування термінів "офіційний переклад" та "неофіційний переклад", а також процесу здійснення офіційного перекладу. Окреслено основні кроки перекладу міжнародних угод українською мовою. Розглянуто переклад українською базової термінології міжнародних угод на матеріалі Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Європейський союз; міжнародна угода; неофіційний переклад; офіційний переклад; Угода про асоціацію між Україною та ЄС
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра англійської філології та перекладу
Користувач, що депонує: Андрій Михайлович Козачук
Дата внесення: 15 Квіт 2019 07:19
Останні зміни: 15 Квіт 2019 07:23
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27071

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу