Особливості змісту професійної підготовки вчителя початкової школи до роботи в мультилінгвальному середовищі в Україні та Фландрії (Бельгія)

Головатенко, Тетяна Юріївна (2019) Особливості змісту професійної підготовки вчителя початкової школи до роботи в мультилінгвальному середовищі в Україні та Фландрії (Бельгія) Освітологічний дискурс: електронне наукове фахове видання (1-2). с. 242-258. ISSN 2312-5829

[thumbnail of Golovatenko_T_OD_19_FLMD_PI.pdf]
Перегляд
Текст
Golovatenko_T_OD_19_FLMD_PI.pdf

Download (459kB) | Перегляд

Анотація

В статті здійснений порівняльний аналіз програм підготовки майбутніх вчителів початкової школи до роботи у мультилінгвальному середовищі на прикладі Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen та Київського університету імені Бориса Грінченка; виділено та систематизовано спільні тенденції професійної підготовки на рівні змістовно-методичного забезпечення, а саме: тривалість загально-педагогічної підготовки, компетентнісно-орієнтоване навчання, індивідуалізація професійної траєкторії розвитку майбутнього вчителя, міжпредметна інтеграція на рівні освітньої програми, вивчення іноземних мов та методик їх навчання.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вчитель початкової школи; іншомовна підготовка; компетентісно-орієнтоване навчання; міжпредметна інтеграція; мультилінгвальне середовище; мультилінгвальність; професійна підготовка.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Ю.В. Руднік
Дата внесення: 07 Трав 2019 05:46
Останні зміни: 07 Трав 2019 05:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27282

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу