Створення бібліотеки аудіокниг українською мовою: від ідеї до реалізації

Поліщук, Тетяна Ігорівна (2019) Створення бібліотеки аудіокниг українською мовою: від ідеї до реалізації Освіта і наука у мінливому світі; проблеми та перспективи розвитку. с. 146-148.

[thumbnail of T_Polishuk_SBAYMVIDR.pdf]
Перегляд
Текст
T_Polishuk_SBAYMVIDR.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Проаналізувати необхідність створення онлайн-бібліотеки аудіокниг українською мовою, розглянути шляхи реалізації проекту, його розвиток. Ідея створення бібліотеки української аудіокниги належить неформальній орга- нізації «Типовий Київ». Молоді люди помітили, що українських звукових книг не так і багато, а потреба молоді в якісному контенті зростає. Нині багато видавництв почали паралельно випускати кілька варіантів книги (аудіо, електронну та паперову книгу), а от аудіо-бібліотеки, доступної усім охочим в Україні не було. Проект під- тримала громада проголосувавши за нього в межах Громадського бюджету міста Києва, що дало змогу отримати кошти на його реалізацію у 2018 році.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: компакт-диск; звукова книга; аудіокнига; реалізації проекту; розвиток; онлайн-бібліотека;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра інформаційних комунікацій
Користувач, що депонує: Лаборант Вікторія Євгенівна Фещенко
Дата внесення: 18 Лист 2019 12:10
Останні зміни: 18 Лист 2019 12:10
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28766

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу