Особливості функціонування підприємств в умовах циклічного розвитку економіки

Сосновська, Ольга Олександрівна та Деденко, Людмила Валеріївна (2019) Особливості функціонування підприємств в умовах циклічного розвитку економіки Збірник наукових праць Університету Державної фіскальної служби України (1). с. 229-245. ISSN 2617-5940

[thumbnail of O_Sosnovska_L_Dedenko_ZNPNUDPS_1_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
O_Sosnovska_L_Dedenko_ZNPNUDPS_1_FITU.pdf

Download (442kB) | Перегляд

Анотація

У статті визначено, що циклічність є характерною ознакою функціонування сучасної економіки. Економічні цикли слід досліджувати на прикладі регіонів, галузей, окремих підприємств та країни. Розглядаючи стійке функціонування підприємства в умовах циклічності слід враховувати життєвий цикл кожного з елементів економічної системи. Доведено, що належний рівень економічної безпеки підприємства є необхідним фактором забезпечення його стійкого функціонування в умовах циклічних проявів економіки. Вивчення характерних особливостей щодо впливу фаз економічних циклів на ефективність діяльності підприємств є важливим завданням для досягнення цільових орієнтирів в умовах невизначеної економічної динаміки.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: циклічний розвиток економіки; макрорівень; мезорівень; мікрорівень; ВВП; інноваційна стратегія; стійкість; економічна безпека.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Збірники наукових праць
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фінансів та економіки
Користувач, що депонує: Sosnovska Ольга Александровна Сосновская
Дата внесення: 20 Лист 2019 08:03
Останні зміни: 20 Лист 2019 08:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28862

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу