How to develop the professional competence of teachers? Research of the school oriented model

Івашньова, Світлана Володимирівна (2019) How to develop the professional competence of teachers? Research of the school oriented model In: 4th International NEPS Conference.

[thumbnail of S_Ivashnova_NEPS_2019.pdf]
Перегляд
Текст
S_Ivashnova_NEPS_2019.pdf

Download (893kB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://www.neps-data.de/Portals/0/NEPS/Conference...

Анотація

Реформа системи освіти в Україні, включаючи впровадження нової української школи, суттєво змінила підходи до професійного розвитку вчителів. Провідними завданнями української системи освіти є забезпечення рівного доступу до якісної шкільної освіти для всіх учнів, незалежно від того, навчаються вони в місцевій школі, в передмісті чи в приватній школі міста, що потребують спеціальних умов навчання чи ні. Очевидно, що можливість створення альтернативних моделей розвитку професійної компетентності вчителів є основоположним фактором розвитку учнів. Провідна мета дослідження полягала у створенні науково обґрунтованої технології проектування та реалізації програми розвитку професійної компетентності педагогічного колективу навчальних закладів. Таке проектування вимагає, щоб освітні інструменти реалізовувались безпосередньо в закладі освіти, що забезпечує механізми моніторингу та оцінки якості його впровадження.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Виступ)
Ключові слова: школо-орієнтована модель; професійний розвиток; триангуляція; глибинне інтерв'ю
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра мовно-літературної освіти
Користувач, що депонує: С.В. Івашньова
Дата внесення: 29 Лист 2019 11:45
Останні зміни: 29 Лист 2019 11:45
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28948

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу