Логіка формування навичок партнерства у майбутніх педагогів в освітньому середовищі ЗВО

Желанова, Вікторія В'ячеславівна (2019) Логіка формування навичок партнерства у майбутніх педагогів в освітньому середовищі ЗВО Проблеми освіти (91). с. 157-161.

[thumbnail of V_Zhelanova_PO_PI.pdf]
Перегляд
Текст
V_Zhelanova_PO_PI.pdf

Download (481kB) | Перегляд

Анотація

У статті доведено актуальність формування навичок партнерства у студентів закладів вищої освіти як суттєвого аспекту стратегії сучасної вищої освіти. Обґрунтовано трактування партнерства як системи взаємин суб’єктів освітнього процесу в закладах вищої освіти, що будується на засадах рівноправ’я, прозорості, довіри. Репрезентовано три групи партнерських навичок відповідно до базових сфер партнерства, якими є: 1) стосунки та комунікація; 2) перцепція; 3) взаємодія (інтеракція). Проаналізовано логіку формування навичок партнерства суголосно процесу середовищеутворення відповідно до певних етапів освіти в закладах вищої освіти.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: партнерство; принципи партнерства; навички партнерства; сфери партнерства; освітнє середовище ЗВО; середовище утворення
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Людмила Леонідівна Хоружа
Дата внесення: 05 Груд 2019 12:10
Останні зміни: 05 Груд 2019 12:10
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/29542

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу