Бібліографія парламентаризму на українських землях до 1648 року. Польське королівство, Велике князівство Литовське, Річ Посполита. Київ: Темпора, 2018.

Михайловський, Віталій Миколайович (2018) Бібліографія парламентаризму на українських землях до 1648 року. Польське королівство, Велике князівство Литовське, Річ Посполита. Київ: Темпора, 2018. Одноосібна. Темпора, Київ.

[thumbnail of Bibliografia Parlamentaryzmu_Promo.pdf]
Перегляд
Текст
Bibliografia Parlamentaryzmu_Promo.pdf

Download (378kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://tempora.com.ua

Анотація

Бібліографія історії парламентаризму на українських землях до 1648 р. є першим в українській історіографії опрацювання. Її особливість полягає в тому, що вся представлена в ній інформація структурована хронологічно та тематично. Такий спосіб презентації дозволяє швидко віднайти потрібну інформацію, а також побачити перспективні та малодосліджені аспекти історії парламентаризму. Книжка є другою в серії «Студії з історії парламентаризму на українських землях у XIV–XX cт.», що ставить за мету представити цей важливий і ма лодосліджений напрямок в українській історіографії. Для всіх, хто цікавиться історією України та Центрально-Східної Європи пізнього Середньовіччя та Ранньомодерної доби.

Тип елементу : Монографія (Одноосібна)
Ключові слова: Історія парламентаризму; бібліографія; сейм; сеймик; воєводство; посол; Польське королівство; Велике князівство Литовське; Річ Посполита.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра історії України
Користувач, що депонує: Віталій Миколайович Михайловський
Дата внесення: 03 Груд 2019 09:57
Останні зміни: 03 Груд 2019 09:57
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/29584

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу