Структурно-функциональная модель процесса формирования готовности будущих юристов к профессиональному взаимодействию

Браткова, Олена Іванівна (2019) Структурно-функциональная модель процесса формирования готовности будущих юристов к профессиональному взаимодействию Педагогічна освіта: теорія і практика (27). с. 16-22. ISSN 2309-9763

[thumbnail of O_Bratkova_PO_27_2019_FPMV.pdf]
Перегляд
Текст
O_Bratkova_PO_27_2019_FPMV.pdf

Download (397kB) | Перегляд

Анотація

В результаті нашого наукового дослідження було розроблено структурно-функціональну модель формування готовності майбутніх юристів до професійної взаємодії, яка включає наступні компоненти: цільовий, змістовий, процесуальний та оцінно-результативний. У процесі розробки і обґрунтування даної моделі ми керувалися: кваліфікаційними вимогами до фахівця у галузі права, обумовленими соціальним замовленням; галузевими стандартами вищої освіти за спеціальністю “Юрист”; навчальними планами та програмами професійної підготовки майбутніх юристів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: юрист; професійна взаємодія; готовність; процес формування; структурно-функціональна модель; компоненти; принципи.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра іноземних мов
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Браткова
Дата внесення: 12 Груд 2019 08:35
Останні зміни: 12 Груд 2019 08:35
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/29851

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу