Сучасні комп’ютерні технології у мистецтві вишивки

Варивончик, Анастасія Віталіївна (2019) Сучасні комп’ютерні технології у мистецтві вишивки Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. (1). с. 228-234.

[thumbnail of 01_Varivonchik_Ternopil_2019_1.pdf]
Перегляд
Текст
01_Varivonchik_Ternopil_2019_1.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті досліджено, проаналізовано й узагальнено особливості ручної вишивки “хрест”, яка набула можливості удосконалення завдяки застосуванню комп’ютерних технологій. Охарактеризовані становлення історичної еволюції мистецтва вишивання та її подальший розвиток у сучасних технологіях, умови праці побутових вишивальних автоматів. Висвітлено інформацію про розроблення вишивальних схем за допомогою комп’ютерних програм, що послугувало впливом на вишивальне мистецтво у ХХІ столітті.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інноваційні технології; українська вишивка
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет образотворчого мистецтва і дизайну > Кафедра образотворчого мистецтва
Користувач, що депонує: доцент Іван Братусь
Дата внесення: 18 Груд 2019 13:01
Останні зміни: 18 Груд 2019 13:01
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/30283

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу