Освітньо-кваліфікаційна асиметрія ринку праці в контексті викликів сталого розвитку

Ільїч, Людмила Миколаївна (2019) Освітньо-кваліфікаційна асиметрія ринку праці в контексті викликів сталого розвитку Сталий розвиток як платформа для євроінтеграції України [Текст] : Матеріали міжнародної конференції (Київ, 8 листопада 2019 року) / за заг. ред. проф. О.О. Романовського, с.н.с. Л.В. Жарової – К.;Українсько-американський університет Конкордія, 2019 – 103. с. 45-48.

[thumbnail of L_Ilich_IITUZ_22_IS.pdf]
Перегляд
Текст
L_Ilich_IITUZ_22_IS.pdf

Download (674kB) | Перегляд

Анотація

В сучасних економічних умовах вчені і практики все частіше задаються питанням, яким має бути співвідношення теоретичної і практичної підготовки кадрів? Як оцінити розрив між компетенціями, якими володіє робоча сила, і тими які необхідні для задоволення потреб інноваційної економіки? Одним із способів отримання відповіді на ці питання є якісна оцінка відповідності компетенцій робочої сили потребам робочих місць. У статті викладені результати статистичної оцінки освітньо-кваліфікаційної асиметрії на ринку праці.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: робоча сила; ринок праці; освітньо-кваліфікаційна невідповідність; асиметрія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: викладач Людмила Миколаївна Ільїч
Дата внесення: 08 Січ 2020 13:04
Останні зміни: 08 Січ 2020 13:13
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/30548

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу