Формування мистецьких знань підлітка відповідно до їх вікових особливостей та потреб

Шпіца, Роксолана Ігорівна та Полатайко, О. М. та Фізер, В. С. (2019) Формування мистецьких знань підлітка відповідно до їх вікових особливостей та потреб Науковий часопис НПУ ім. М.П Драгоманова. Серія 14. Теорія і методика мистецької освіти. (27). с. 149-154. ISSN 2664-1909

[thumbnail of R_Shpitsa_O_Polatayko_V_Phizer_NCH_27.pdf]
Перегляд
Текст
R_Shpitsa_O_Polatayko_V_Phizer_NCH_27.pdf

Download (566kB) | Перегляд

Анотація

У статті розглядаються питання, пов’язані із впливом вікових особливостей та потреб на формування мистецьких знань підлітка. На їх основі визначено об’єктивні та суб’єктивні чинники, що впливають на засвоєння знань. Визначено їх важливість, яка проявляється під час формування знань учнів на інтегрованому уроці музики.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: мистецькі знання; особливості та потреби підліткового віку; мистецька освіта
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 29 Квіт 2020 09:37
Останні зміни: 29 Квіт 2020 09:37
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31293

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу