Теоретико-методологічні основи інтеграції інформаційно-комунікаційної педагогіки у простір вищої освіти

Козир, Маргарита Валентинівна (2020) Теоретико-методологічні основи інтеграції інформаційно-комунікаційної педагогіки у простір вищої освіти Педагогічна освіта: теорія і практика. Педагогіка. Психологія: зб. наук. пр. (33). с. 41-47. ISSN 978-966-7548-60-5

[thumbnail of Педосвіта_33_Козир41-47.pdf]
Перегляд
Текст
Педосвіта_33_Козир41-47.pdf

Download (3MB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://pedosvita.kubg.edu.ua/index.php/journal#.U...

Анотація

У статті визначено теоретико-методологічні основи інтеграції інформаційно-комунікаційної педагогіки в освітній простір; визначено поняття «інформаційно-комунікаційна педагогіка» як першооснови якісного освітнього процесу в умовах розвитку інформаційного суспільства; зроблено спробу дослідити теоретичні засади процесу управління інформацією в освітній галузі на основі вивчення особливостей поняття «інформація» як сукупності зовнішніх повідомлень, які приймаються, трансформуються або зберігаються у внутрішній системі. Автором запропоновано розуміння структури та елементів інформаційно-комунікаційної педагогіки як комплексної науки.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інформаційна компетентність; інформаційно-комунікаційна педагогіка; інформаційний простір; інформація; освітній процес; якість освітнього процесу.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: к.п.н. Маргарита Валентинівна Козир
Дата внесення: 07 Вер 2020 11:18
Останні зміни: 07 Вер 2020 11:18
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31728

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу