Підготовка майбутніх вчителів іноземної мови у початковій школі засобами інноваційних технологій

Котенко, Ольга Володимирівна та Кошарна, Наталія Володимирівна та Головатенко, Тетяна Юріївна (2020) Підготовка майбутніх вчителів іноземної мови у початковій школі засобами інноваційних технологій Колективна (три і більше авторів). International Perspectives on Creativity in the Foreign Language Classrooms: Monography. Nova Science Publishers, International Perspectives on Creativity in the Foreign Language Classrooms.

[thumbnail of O_Kotenko_Monography_2020_PI.pdf]
Перегляд
Текст
O_Kotenko_Monography_2020_PI.pdf

Download (948kB) | Перегляд

Анотація

Цей розділ присвячено проблемі підготовки вчителів початкових класів до навчання іноземної мови із використанням інтерактивних та інноваційних технологій. Основною метою розділу є вивчення ефекту від впровадження інтерактивних та інноваційних технологій у межах підготовки майбутніх учителів початкових класів до використання технологій у навчанні іноземної мови. У дослідженні було застосовано методи опитування та групові дискусії. Результати показали, що лише невелика кількість студентів першого курсу знайомі з різними освітніми технологіями, які можна використовувати у навчанні іноземних мов у початкових класах.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: урок іноземної мови; інтерактивні технології; підготовка вчителів; освітні технології; «перевернутий клас»; змішане навчання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані міжнародними видавництвами (за класифікацією SENSE)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Ю.В. Руднік
Дата внесення: 25 Вер 2020 05:47
Останні зміни: 30 Лист 2020 09:39
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31801

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу