Стартап як дипломний магістерський проект: від ідеї до практичної реалізації

Горбенко, Галина Василівна та Нетреба, Маргарита Миколаївна (2020) Стартап як дипломний магістерський проект: від ідеї до практичної реалізації EDULEARN20 Proceedings. с. 6864-6868.

[thumbnail of HORBENKO2020STA] Текст
HORBENKO2020STA

Download (17kB)
Офіційне посилання: https://library.iated.org/view/HORBENKO2020STA

Анотація

У статті розглядається новий принцип захисту (захисту) української вищої освіти у формі стартапів на прикладі магістрів освітньої та професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» Київського університету імені Бориса Грінченка, що надає великі можливості для створення інноваційного середовища і кожен випускник підтверджує дуже високий рівень кваліфікації, який був здобутий за роки університетського навчання. Також оцінюються можливі результати такого кроку для розвитку підприємництва в Україні. На основі аналізу змісту тема магістерської роботи аналізується як результат готовності вирішувати складні завдання та проблеми у професійній діяльності, компетентності застосовувати набуті знання у прикладних наукових дослідженнях, практичних комунікаційних проектах, у громадських, комерційних, творчих та інша соціально вигідна діяльність за допомогою майбутніх фахівців у галузі реклами та PR. Детально описані структурні компоненти стартового проекту магістра, а також вказані критерії оцінки та ряд можливих моментів для їх реалізації. Висновки щодо динаміки розвитку стартапів таких магістрів сформульовані у вигляді більш складного, інтегрованого міждисциплінарного проекту, в якому окремі частини можуть виконувати магістри іншого структурного підрозділу (підрозділу) Київського університету імені Бориса Грінченка або навіть інший вищий навчальний заклад.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: освіта; магістерський проект; професійна програма; стартап; реклама та зв’язки з громадськістю.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: Альона Павлівна Драч
Дата внесення: 08 Жов 2020 10:06
Останні зміни: 08 Жов 2020 10:06
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32012

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу