Формування ціннісних орієнтирів дітей дошкільного віку: Сінгапур – Україна, порівняльний аспект.

Бєлєнька, Ганна Володимирівна та Пуйо, Ольга (2019) Формування ціннісних орієнтирів дітей дошкільного віку: Сінгапур – Україна, порівняльний аспект. Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка (2). с. 7-14. ISSN 9–7425–09-6

[thumbnail of H_Belenka_O_Puyo_FCODDV_2019.pdf]
Перегляд
Текст
H_Belenka_O_Puyo_FCODDV_2019.pdf

Download (4MB) | Перегляд

Анотація

Зроблено порівняльний аналіз формування ціннісних орієнтирів дітей дошкільного віку в Сінгапурі та в Українеі. Вказано, що відповідно до громадських викликів у світі в Сінгапурі акцентовано увагу на особливостях успішного реформування системи освіти в цілому та дошкільної галузі, зокрема.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: цінності; навчання протягом життя; емоційний інтелект; взаємодія; критичне мислення
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Кафедра Дошкільної освіти
Дата внесення: 26 Жов 2020 06:00
Останні зміни: 26 Жов 2020 06:00
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32315

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу