Тактичний перехід до спалаху другої хвилі COVID-19 в новинах італійського інформаційного агентства ANSA

Вдовиченко, Вікторія Андріївна (2020) Тактичний перехід до спалаху другої хвилі COVID-19 в новинах італійського інформаційного агентства ANSA In: Теоретичні та практичні аспекти соціально-економічних наукових досліджень : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 30 жовтня 2020 р, Київ.

[thumbnail of V_Vdovychenko_MKonf_2020_FPMV.pdf]
Перегляд
Текст
V_Vdovychenko_MKonf_2020_FPMV.pdf

Download (412kB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://researcheurope.org/wp-content/uploads/2020...

Анотація

Незважаючи на активне дослідження агентської журналістської діяльності у всьому світі, увага до італійських інформаційних агентств та їх ролі у сприянні ефективному та ефективному надходженню інформації залишається дуже низькою. Отже, метою цієї статті є визначити основні тенденції у висвітленні пандемії COVID-19 після урядових указів, пов’язаних з урядовими постановами Італії від 25 жовтня 2020 року, в рамках інформаційних повідомлень, представлених провідним італійським агентством новин - ANSA . Це агентство вважається одним із найстаріших існуючих нових італійських агентств, яке пропонує новини та новини для італійської та світової аудиторії. Як результат, вивчення особливостей діяльності цього інформаційного агентства та надання інформації щодо викликів COVID-19 місцевій італійській цільовій аудиторії підтримає розуміння того, як ефективно приймати важкі рішення уряду щодо зміни способу життя пересічні італійці. Цей досвід може створити додаткову цінність для українських інформаційних агентств для спілкування з громадянами щодо другої хвилі спалаху COVID-19.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: пандемія, Італія, інформаційне агентство
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра міжнародних відносин та міжнародного права
Користувач, що депонує: к.і.н. Вікторія Андріївна Вдовиченко
Дата внесення: 09 Лист 2020 06:18
Останні зміни: 09 Лист 2020 06:18
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32491

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу