Оцінювання ефективності застосування методів, форм, видів та засобів навчання на заняттях з хорового диригування

Теряєва, Лариса Анатоліївна (2020) Оцінювання ефективності застосування методів, форм, видів та засобів навчання на заняттях з хорового диригування Освітологічний дискурс: електронне наукове фахове видання (2). с. 26-39. ISSN 2312-5829

[thumbnail of L_Terіaіeva_ Otsinyuvannya efektyvnosti zastosuvannya.pdf]
Перегляд
Текст
L_Terіaіeva_ Otsinyuvannya efektyvnosti zastosuvannya.pdf

Download (894kB) | Перегляд

Анотація

Сучасна вітчизняна освіта спрямована на підвищення якості навчання майбутніх учителів музичного мистецтва, самовдосконалення професійної і методичної компетентності викладачів і студентів, практичне застосування набутих знань, умінь і навичок у музично-педагогічній діяльності. Тому актуальним стає пошук та використання ефективних методів, форм і технологій навчання. Проведене експертне оцінювання дозволило визначити ефективність запропонованих методів, форм, видів, засобів та технологій навчання під час вивчення дисципліни «Хорове диригування». Дана стаття пропонує традиційні і сучасні методи, організаційні форми та засоби навчання, дає характеристику, класифікацію і їх порівняльний аналіз. Представлені результати оцінювання із застосуванням методів експертної оцінки, простого ранжування і вагових коефіцієнтів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вагові коефіцієнти; види навчання; засоби; експертна оцінка; ефективність; методична компетентність; методи; оцінювання; форми; хорове диригування.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра музикознавства та музичної освіти
Користувач, що депонує: Викладач Лариса Анатоліївна Теряєва
Дата внесення: 09 Лист 2020 12:32
Останні зміни: 09 Лист 2020 12:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32554

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу