Внесок в офтальмологію та юриспруденцію родини Філатових-Гернетів: період становлення

Баклан, Олег Володимирович та Кіндюк, Б. В. та Овчарук, С.С. та Стечишин, А. В. (2020) Внесок в офтальмологію та юриспруденцію родини Філатових-Гернетів: період становлення Офтальмологічний журнал (5). с. 86-89.

[thumbnail of O_Baklan_Oftalmolog_2020_FPMV.pdf]
Перегляд
Текст
O_Baklan_Oftalmolog_2020_FPMV.pdf

Download (600kB) | Перегляд

Анотація

В роботі за допомогою бібліографічного методу розглянуто творчий шлях яскравих представників родини Філатових, видатних науковців в сфері офтальмології та юриспруденції – В.П. Філатова та М.М. Гернета. Показано, що на становлення творчої особистості суттєво вплинула родина вчених, їх батьки – П.Ф. Філатов та М.О. Гернет та інші представники цієї численної родини. Під час студій в Московському університеті молоді вчені показали свій талант, обдарованість, відданість науці, що дало їм змогу продовжити свій творчий шлях.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Філатов В.П.; Гернет М.М.; біографічний метод; творчий шлях; офтальмологія; юриспруденція
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра публічного та приватного права
Користувач, що депонує: професор Олег Володимирович Баклан
Дата внесення: 25 Лист 2020 12:12
Останні зміни: 25 Лист 2020 12:12
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32971

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу