Професійна мобільність як показник неперервності педагогічної освіти

Дячок, Надія Валентинівна (2019) Професійна мобільність як показник неперервності педагогічної освіти Педагогічна освіта: теорія і практика (33(1)). с. 70-75. ISSN 2311-2409

[thumbnail of N_V_Diachok _PO_33_2020_PI.pdf]
Перегляд
Текст
N_V_Diachok _PO_33_2020_PI.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті розкрито сутнісні характеристики професійної мобільності як показника неперервної педагогічної освіти. Представлено структуру професійної мобільності вчителя, яка складається з чотирьох компонентів: особистісний, когнітивний, комунікативний, діяльнісний. На основі компонентів і показників виокремлено рівні професійної мобільності вчителя: репродуктивний, базовий, продуктивний. Розкрито роль неперервної педагогічної освіти у розвитку і становленні особистості як професіонала. Виокремлено, що якість сучасної професійної освіти визначається конкурентоспроможністю фахівця на рику праці Репрезентовано дані анкетування та їх статистична обробка.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: мобільність; професійна мобільність; освіта; професійна освіта; неперервна освіта; педагогічна освіта; неперервна педагогічна освіта.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Надія Валентинівна Дячок
Дата внесення: 26 Лист 2020 06:41
Останні зміни: 26 Лист 2020 06:41
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32980

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу