Міждисциплінарні дослідження інституту журналістики університету Грінченка в контексті розвитку інформаційної та цифрової культури, цифрових та медіа компетентностей

Воскобойнікова-Гузєва, Олена Вікторівна (2020) Міждисциплінарні дослідження інституту журналістики університету Грінченка в контексті розвитку інформаційної та цифрової культури, цифрових та медіа компетентностей In: Бібліотека. Наука. Комунікація. Розвиток бібліотечно-інформаційного потенціалу в умовах цифровізації, 6-8 жовтня 2020 р., м. Київ, Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського.

[thumbnail of O_Voskobojnikova_NBUV_2020_IJ.pdf]
Перегляд
Текст
O_Voskobojnikova_NBUV_2020_IJ.pdf

Download (526kB) | Перегляд

Анотація

Проаналізовано дослідження, які здійснено в Інституті журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка в контексті вивчення особливостей формування інформаційної і цифрової культури та професійних компетентностей майбутніх фахівців у галузі цифрової культури та медіакомунікацій.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: інформаційна культура; цифрова культура; цифрова компетентність; медіа компетентність; Інститут журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра інформаційних комунікацій
Користувач, що депонує: Олена Вікторівна Воскобойнікова-Гузєва
Дата внесення: 30 Лист 2020 11:15
Останні зміни: 30 Лист 2020 11:15
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33101

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу