Правове регулювання міжнародної технічної допомоги: стан, тенденції та перспективи розвитку.

Братко, Ірина Василівна (2011) Правове регулювання міжнародної технічної допомоги: стан, тенденції та перспективи розвитку. Одноосібна. Фенікс, м.Одеса.

[thumbnail of Bratko_MONOGRAFIA_2011.pdf]
Перегляд
Текст
Bratko_MONOGRAFIA_2011.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Монографія присвячена дослідженню актуальних теоретичних та практичних питань правового регулювання надання та використання міжнародної технічної допомоги на основі аналізу широкого кола міжнародно-правових документів, показано розвиток міжнародних правовідносин між країнами-донорами, країнами-реципієнтами та міжнародними організаціями. Розглянуто теоретико-методологічні особливості норм міжнародного права у сфері надання та використання міжнародної технічної допомоги. Досліджено теоретичні та практичні питання, пов’язані з імплементацією міжнародних угод у сфері надання та використання міжнародної технічної допомоги у законодавство України. Книга розрахована на науковців, викладачів, аспірантів, студентів спеціальностей міжнародне право та міжнародні відносини.

Тип елементу : Монографія (Одноосібна)
Ключові слова: міжнародна технічна допомога; країни-донори; країни-реципієнти
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра міжнародних відносин та міжнародного права
Користувач, що депонує: Доцент Ірина Василівна Братко
Дата внесення: 07 Груд 2020 12:28
Останні зміни: 07 Груд 2020 12:28
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33343

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу