Українська держава в сучасному геополітичному просторі: національна безпека та проблеми єдності

Мартіросян, Олена Іванівна та Порошина, Валентина Дмитрівна та Купрій, Тетяна Георгіївна (2019) Українська держава в сучасному геополітичному просторі: національна безпека та проблеми єдності Наукові записки [Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова] (144). с. 140-147.

[thumbnail of Martyrosian_Poroshyna_Kupryi_NZ_144.pdf]
Перегляд
Текст
Martyrosian_Poroshyna_Kupryi_NZ_144.pdf

Download (225kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/32239

Анотація

На підставі історико-політологічних джерел та історичних фактів у статті проаналізовані шляхи перебудови і реформації української держави в сучасному геополітичному просторі. Аналізуючи дефініції і визначення дослідників різних історичних періодів автори дійшли до висновку, що стратегічна і сьогодення мета нашої держави для збереження кордонів, полягає в інтеграції до європеиських та євроатлантичних структур. Саме це буде запорукою побудови правової держави в складних умовах національного державотворення.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: європейські держави; науковий потенціал; стратегія освіти; геополітичний простір; правова держава
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет романо-германської філології > Кафедра германської філології
Користувач, що депонує: Валентина Дмитрівна Порошина
Дата внесення: 18 Груд 2020 07:15
Останні зміни: 18 Груд 2020 07:15
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33750

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу