Висвітлення пандемії COVID-19 інформаційною агенцією L’Agence France-Presse (початок 2020-го р.)

Бессонова, Марина Миколаївна (2020) Висвітлення пандемії COVID-19 інформаційною агенцією L’Agence France-Presse (початок 2020-го р.) In: Міжнародна наукова конференція «Україна в сучасному світі» Навчально-науковий інститут історії та філософії Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, 18-19 червня 2020 р., Суми.

[thumbnail of Bessonova_Mconfer-Sumy-2020.pdf]
Перегляд
Текст
Bessonova_Mconfer-Sumy-2020.pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

Метою дослідження, результати якого представлені у даній публікації, є визначення основних тенденцій у висвітленні цієї пандемії на прикладі провідної французької інформаційної агенції L’Agence France-Presse (далі – AFP). У цілому, інформаційна агенція L’Agence France-Presse приділяла значну увагу висвітленню перебігу пандемії, реагуванню міжнародних організацій та національних урядів на нові виклики, а також віддзеркаленню основних заходів, які запроваджуються в окремих країнах світу та на міжнародному рівні. Окрім подачі новин, пов’язаних з епідемією, агенція пропонує низку спеціальних репортажів та відео-добірки, що постійно оновлюються. Особливу увагу AFP приділяє викриванню дезінформації про пандемію, що поширюється через сучасні засоби масової комунікації.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: L’Agence France-Presse; COVID-19; пандесія, фактчекінг, медіа.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра міжнародних відносин та міжнародного права
Користувач, що депонує: доцент Марина Миколаївна Бессонова
Дата внесення: 05 Січ 2021 13:41
Останні зміни: 05 Січ 2021 13:41
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33883

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу