Менеджмент волонтерських програм: посібник для підготовки менеджерів волонтерських програм

Лях, Тетяна Леонідівна та Журавель, Тетяна Василівна та Сила, Т.І. та Пуха, Катерина Володмирівна та Качуровська, Вікторія Юріївна та Янковець, В.В. (2020) Менеджмент волонтерських програм: посібник для підготовки менеджерів волонтерських програм Обнова-компані, Київ.

[thumbnail of T_Liakh_Posibnik_2020_IL.pdf] Текст
T_Liakh_Posibnik_2020_IL.pdf

Download (1MB)

Анотація

Посібник розроблено в межах проекту «Підготовка менеджерів волонтерських програм задля системного професійного підходу у роботі з волонтерами на Сході України», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Посібник підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії. Посібник створювався у співпраці з Київським університетом імені Бориса Грінченка та призначений для всіх зацікавлених сторін, що планують навчати координаторів волонтерських програм.

Тип елементу : Підручник/посібник
Додаткова інформація: Менеджмент волонтерських програм: посібник для підготовки менеджерів волонтерських програм / За заг. ред. Т.І. Сила, Т.Л. Лях; авт..кол.: Т. Журавель, Т. Лях, К. Пуха та ін.. – К.: ОБНОВА-КОМПАНІ, 2020. – 174 с.
Ключові слова: волонтерська діяльність; волонтер; менеджмент; підготовка менеджерів волонтерських програм
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: Тетяна Леонідівна Лях
Дата внесення: 16 Квіт 2021 06:46
Останні зміни: 16 Квіт 2021 06:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/35678

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу