Психологічна техніка "Моя історія" як спосіб налагодження співпраці між фахівцями та батьками дитини з аутизмом

Супрун, Ганна Володимирівна (2018) Психологічна техніка "Моя історія" як спосіб налагодження співпраці між фахівцями та батьками дитини з аутизмом Педагогічна освіта: теорія і практика. Психологія. Педагогіка, 29 (29). с. 79-84. ISSN 2311-2409

[thumbnail of G_Suprun_POTP_PsyPed_29_2018.pdf] Текст
G_Suprun_POTP_PsyPed_29_2018.pdf

Download (220kB)
Офіційне посилання: https://pedosvita.kubg.edu.ua/index.php/journal/is...

Анотація

Стаття розкриває методичні особливості та досвід використання психологічної техніки «Моя історія» для формування співпраці між фахівцями та батьками аутичної дитини. Проаналізовано окремі особливості сучасного вітчизняного досвіду надання психолого-педагогічної допомоги дітям з аутизмом (проблеми, наробки вітчизняних дослідників із означеної проблематики). Представлено етапи підготовки та роботи з психологічною технікою «Моя історія» на окремих прикладах. Висвітлено труднощі, які виникають під час підготовки та впродовж роботи з книжечкою, розкрито шляхи подолання цих труднощів. Окреслено можливі шляхи поглиблення та урізноманітнення роботи з означеною технікою в роботі з дитиною з аутизмом.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: діти з аутизмом; психологічна техніка «Моя історія»; психолого-педагогічна допомога дітям з аутизмом
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти
Користувач, що депонує: Ганна Володимирівна Супрун
Дата внесення: 28 Квіт 2021 10:46
Останні зміни: 28 Квіт 2021 10:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36135

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу