Foreign language professional competence of students in the process of learning english for vocational purposes

Ситник, Ольга Іванівна та Alieva, Alvina та Kovalchuk, Iryna та Yemelyanova, Yevgeniya (2021) Foreign language professional competence of students in the process of learning english for vocational purposes AD ALTA-Journal of Interdisciplinary Research (1). с. 99-105.

[thumbnail of SYTNYK_flpcsplevp_PI_21.pdf] Текст
SYTNYK_flpcsplevp_PI_21.pdf

Download (731kB)

Анотація

У глобалізованому світі потреба у фахівцях зі знанням іноземної мови в різних сферах діяльності постійно зростає. Методологія дослідження базується на якісному та кількісному аналізі результатів оцінки професійної компетентності студентів - майбутніх викладачів англійської мови. Формуючий етап експерименту проведено у дослідженні, в ході якого здійснено виконання спеціального комплексу вправ, побудованого на основі вивчення підсистеми, розробленої в Англії та Шотландії. Результати демонструють значне підвищення професійної компетентності студентів у різних компонентах та критерії оцінювання, а саме: соціально-педагогічні умови діяльності, соціально-практична сфера діяльності (володіння англійською мовою та практична готовність студентів), соціально-психологічна сфера діяльності.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: professional competence of students, learning English for vocational purposes, communicative competence, professional communication skills.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > Web of Science
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Ю.В. Руднік
Дата внесення: 05 Трав 2021 08:34
Останні зміни: 26 Трав 2021 14:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36234

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу