Теоретичний контент становлення та позитивні очікування функціонування smart-міста

Краус, Катерина Миколаївна та Краус, Наталія Миколаївна (2021) Теоретичний контент становлення та позитивні очікування функціонування smart-міста Колективна (три і більше авторів). Соціально-економічний розвиток міст в умовах децентралізації: колективна монографія. Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ: Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of Kraus_Teoterychnyi_kontent_stanovlennia_smart-mista_2021.pdf] Текст
Kraus_Teoterychnyi_kontent_stanovlennia_smart-mista_2021.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36136

Анотація

Життя сучасного великого міста стрімко змінюється під впливом технологічного розвитку та цифровізації, особливо в сфері інформаційних технологій. З плином часу технологічні нововведення стають все більш доступними і використовуються більш активно, що призводить до зростання функціональності й зручностей в сучасному місті. Це стає вагомим фактором збалансованого розвитку мегаполіса, де число жителів постійно збільшується. Зростання чисельності мешканців і розширення території міської забудови за умови відсутності змін, створять у майбутньому суттєві незручності для жителів міста, знизять якість життя в ньому. З урахуванням факту, що й надалі тенденції до урбанізації населення України посилюватимуться, зростання чисельності міського населення стає неминучий вже в недалекому майбутньому. Єдиною можливістю підтримки комфорту та безпеки проживання людей у мегаполісі, а також залучення нових жителів, які можуть забезпечити інноваційний розвиток міста, що володіє підприємницьким потенціалом (в тому числі представників креативного класу), є створення зручностей і умов нового типу, заснованих на використанні “розумних технологій”, які нівелюють проблеми високої чисельності населення в місті.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Теоретичний контент; позитивні очікування; smart-міста
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Катерина Миколаївна Краус
Дата внесення: 18 Трав 2021 12:49
Останні зміни: 18 Трав 2021 12:49
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36398

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу