Цифрова тераформація: Онтологія кіберпростору, антропологія та гнозис

Makhachashvili, Rusudan та Shtaltovna, Yuliya (2021) Цифрова тераформація: Онтологія кіберпростору, антропологія та гнозис Колективна (три і більше авторів). Symbolum Terra Mater Materia: monograph. AGA Arti Grafiche Alberobello, Italy.

[thumbnail of SymbolumPDF.pdf] Текст
SymbolumPDF.pdf

Download (255kB)

Анотація

Кіберпростір виступає як цілісна онтологічна сутність, що стосуються тріадичних координат Terra-Mater-Materia. Як таке, це унікальне середовище, яке потребує пізнання та сприйняття способів переосмислення за допомогою філософських, культурних, соціальних, мовних підходів, що надають необмежені можливості для людського інтелекту та розвитку мови. Кіберпростір представляє функціональну онтологічну та когнітивну модель Реальності, лінгвосеміотичний прояв сприйняття останнього має місце одночасно та перспективно в межах досяжного пізнання та дослідження.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: кіберпростір; онтологія; тераформація; гнозис; логосфера
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет романо-германської філології > Кафедра романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства
Користувач, що депонує: Русудан Кирилевна Махачашвілі
Дата внесення: 26 Трав 2021 06:33
Останні зміни: 26 Трав 2021 06:33
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36469

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу